Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

“Milletimiz için biz varız”

“Milletimiz için biz varız”

“Milletimiz için biz varız”

Yasanabilir bir Türkiye için yola çiktiklarini ifade eden Baskan Necati Alyaprak, ana hedef ve amaçlarini açikladi.

 

“Milletimiz için biz variz”

 

Yeniden Refah Partisi Adana Il Baskani Necati Alyaprak, Yasanabilir bir Türkiye için

temel hedef ve amaçlarini açikladi. Milli Görüs Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’in evladi Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Dr. Fatih Erbakan ve parti kurmaylari ve Yeniden Refah Partisi ailesi olarak Milletimizin gösterdigi sevgi ve teveccüh nedeni ile sorumluluklarinin farkinda olduklarini belirten Necati Alyaprak, en kisa zamanda herkesin refahini temin edecek adil bir dünyayi kuracaklarini söyledi.

 

“MADDI VE MANEVI KALKINMAYI BIRLIKTE HAYATA GEÇIRECEGIZ”

 

Milletimizin manevi ve maddi alanlarda kalkinmasini gerçeklestirerek, huzur ve refaha ulasmasini saglamak oldugunu ifade eden Baskan Necati Alyaprak, “Ülkemizin öncülügünde, tüm insanligin kurtulusu için ilmi, iktisadi, siyasi ve ahlaki alanlarda gerekli adimlarin atilmasini saglayacagiz. Manevi kalkinmamizi gerçeklestirmek için;milletimizin; milli ve manevi degerlerimiz etrafinda birlesmesi ve bölünmez bir bütün teskil etmesini saglayacagiz.Hiçbir ayrim gözetmeksizin tüm vatandaslarimizin temel hak ve hürriyetlerini tam manasiyla teminat altina alacagiz.milletimizin; birlik, beraberlik ve kardesligini güçlendirecegiz, toplumsal huzur ve baris ortamini tam manasiyla tesis edecegiz.

Toplumun ve ülkenin teminati olan, milli ve manevi degerlerimizin korunmasi ve yeni kusaklara aktarilmasinda hayati öneme sahip olan aile kurumunun korunmasi ve güçlendirilmesi için çalisacagiz.” Dedi.

 

“DEVLET VE MILLERI KAYNASMASINI SAGLAYACAGIZ”

Devlet-millet kaynasmasini saglayacaklarini belirten Baskan Necati Alyaprak, “Anayasamizin 10 ve 14. maddelerinde ifadesini bulan insanin manevi varliginin gelismesi ve yine anayasamizin 11, 19, 22, 26, 29. maddelerinde vurgulanan hak, adalet, ahlak ve fazilete dayali sosyal düzenin vazgeçilmezligini esas alan, ahlak ve maneviyati üstün tutan görüsü temel alacagiz. Egitim sistemimizi bilimsel bilgiler kadar ahlak, maneviyat ve fazileti de önceleyen sekilde kurgulayacagiz. Ve yine manevi kalkinmamizin tesis edilmesi ve milletimizin yeniden örnek bir medeniyet insasini basarmasi için; sanli tarihimizle iftihar eden, inancimizdan kaynaklanan temel degerlerine bagli, her türlü taklitçilikten uzak, milli ve tarihi sahsiyetinin ve sorumlulugunun idrakinde olan bir bilinçle hareket edecegiz.” Dedi.

 

“HEDEFIMIZ ÜLKEMIZI ULUSLARARASI ALANDA EN GÜÇLÜ, MÜREFFEH VE GELISMIS BIR SEVIYEYE ÇIKARARAK 'YENIDEN BÜYÜK TÜRKIYE' IDEALINE ULASMAKTIR”

 

Maddi kalkinma bakimindan ana hedeflerinin ülkemizi uluslararasi alanda en güçlü, müreffeh ve gelismis bir seviyeye çikartarak, 'yeniden büyük Türkiye' idealine ulasmak oldugunu söyleyen Baskan Necati Alyaprak, Maddi kalkinmamizi saglamak için; anayasamizda belirtildigi gibi, istisnasiz her vatandasimiz için insanlik onuruna yarasir bir yasam kalitesinin hayata geçirilmesini saglayacagiz, bireysel ve sosyal refahi temin edecegiz. Bu amaçla ; ülkemizin öncülügünde, bin senelik geçmisimizden kaynaklanan tarihi misyonumuz dogrultusunda, bizimle ayni inanci ve idealleri paylasan kardes müslüman ülkelerle birlikte gerekli hamleleri yaparak sadece milletimizin ve diger müslüman milletlerin degil, tüm insanligin içinde bulundugu maddi ve manevi sikintilarin

ortadan kaldirilmasi, kuvvetin degil, hakkin üstün tutuldugu “yeni bir dünya” kurulmasi temel hedefimizdir. Partimiz;mesru kazanç ve ticari faaliyetlerin tesvik edilmesi,milli, güçlü, süratli ve yaygin kalkinmanin gerçeklestirilmesi,sanayi ve yüksek teknoloji alaninda ilerlemenin saglanmasi,borçlanma ve faize dayali sömürü sistemi yerine, istihdam-üretim-ihracat ekonomisine geçilmesi,sadece tarim ürünleri degil, yüksek katma degerli teknoloji ürünlerinin ihracatinin artirilmasi,basta kamuda olmak üzere, her türlü ekonomik istismarin ve israfin ortadan kaldirilmasi,bölgeler ve sosyal siniflar arasindaki ekonomik dengesizliklerin giderilmesi,vergi sisteminin basit ve adil esaslara dayali sekilde düzenlenmesi, haksiz ve fahis vergilerin kaldirilmasi,ülkenin kaynak ve imkânlarinin kullaniminda, ülke kalkinmasi bakimindan en hayati alanlara öncelik verilerek verimliligin artirilmasi (kaynaklarin sadece betona-çimentoya degil, üretime ve teknolojik ilerlemeye kanalize edilmesi),inanir.Belirtilen bu adimlar neticesinde manevi ve maddi kalkinmanin saglanmasi ile; “yasanabilir bir türkiye” ve “yeniden büyük türkiye” hedeflerine ulasilacaktir.”Dedi.



Anahtar Kelimeler: “Milletimiz için varız”
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli